Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Koreański Styl miski ryżu może być super przepis, aby spróbować. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kiełki fasoli, olej roślinny, przyprawione, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Miska Ryżu W Stylu Koreańskim, Korean Rice Bowl, oraz Koreański Beef Rice Bowl.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć miso, pasta pomidorowa, chile-pasta czosnkowa i szczypta soli; dodać tofu i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Miso
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Podgrzać 1/2 łyżki oleju w 10-calowej żeliwnej patelni. Crack jajka na patelni i gotować na dużym ogniu, aż białka są lekko rumiane na brzegach i żółtka są ledwo ustawione, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przełożyć jajka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać groszek śnieżny, marchew i szalotka, doprawić solą i mieszać-smażyć na dużym ogniu, aż chrupiące-miękkie, 2 do 3 protokół.
Dodaj ryż i wodę na patelni wraz z hojną szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Przykryć folią i szczelnie dopasowaną pokrywką i gotować na małym ogniu do miękkości, około 15 minut. Łyżka tofu i sos na ryżu, przykryć i gotować przez 5 minut dłużej. Wymieszaj warzywa i wierzch z jajkami i sezamem.