Miska Obiadowa Chalupa
Chalupa Dinner Bowl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 63g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, mielony kminek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Chalupa, Chalupa Grande, oraz Chalupa Z Kurczakiem.
Instrukcje
Fasolę opłukać i posortować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W 6-litrowej wolnej kuchence umieścić fasolę pinto; dodać pieczeń i 6 kolejnych składników.
Polać rosół z kurczaka równomiernie na wierzchu pieczeni.
Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę; zmniejszyć do niskiej i gotować 9 godzin. Lub przykryć i gotować na wysokości 6 godzin.
Usuń kości i tłuszcz z pieczeni; pociągnij pieczeń na duże kawałki za pomocą dwóch widelców. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles. Gotować, uncovered, na wysokiej 1 więcej godzin lub do momentu, aż płyn lekko zgęstnieje.
Podgrzej skorupy sałatki taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ułóż rozdrobnioną sałatę równomiernie w skorupach. Łyżka około 1 szklanka mieszanki wieprzowo-fasolowej do każdej skorupy za pomocą łyżki szczelinowej.
Podawać z pożądanymi dodatkami.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy pomidorów meksykańskiego Festiwalu Ro * TEL i konkurencyjnego przepisu Smart-Pot Slow cooker. Czasy mogą się różnić w zależności od używanej powolnej kuchenki.