Miodowy Habanero i sos tatarski z czosnkiem tostowym
Miodowy Habanero i sos tatarski z czosnkiem tostowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 1G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz olej kukurydziany, sól morska, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Ciasto piwne ryba i pikantne frytki z sosem tatarskim cytrynowo-Habanero i octem Serrano, Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, oraz Kalafior Z Prażonymi Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej kukurydziany na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj czosnek, paprykę habanero i sól morską. Gotować i mieszać, aż czosnek zacznie brązowieć, o 5 protokół. Miód mieszamy w wodzie do rozpuszczenia, a następnie wlewamy do mieszanki czosnkowej. Gotować na wolnym ogniu, aż woda prawie odparuje, a następnie zeskrobać mieszaninę do metalowej miski.
Wymieszać ze śmietaną, ogórkiem i majonezem.
Umieścić mieszaninę w lodówce i schłodzić do ostygnięcia. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.