Miodowo-Migdałowa Fasolka Szparagowa
Miodowo-migdałowa fasolka szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepisy przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką miód, masło, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasolka szparagowa z miodową musztardą Vinaigrette z "the fresh Honey Cookbook", Zielona Fasola Migdałowa, oraz Zielona Fasola Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło wymieszać z miodem; odstawić.
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w 4-quart holenderski piekarnik.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować odkryte 5 minut. Przykryć i gotować 5 do 10 minut dłużej lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić.
Wrzucić fasolę i mieszankę miodu.