Miodowo-cytrynowe brukselki i marchewki
Miodowo-cytrynowa brukselka i marchewka to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, brukselkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marchew I Brukselka, Marchew i brukselka, oraz Pieczona Brukselka I Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć małe "X"na końcu łodygi, o głębokości około 1/4 cala. Jeśli brukselka jest bardzo duża, przeciąć na pół. W rondlu 2-ćwiartkowym umieścić brukselkę i marchewkę; dodać wodę.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować 6 do 8 minut lub do miękkości.
Odcedzić i wrócić do rondla.
Dodaj pozostałe składniki do warzyw; wrzucić do herbu. Łyżka do miski.