Miodowe gruszki w cieście francuskim

Miodowe gruszki w cieście francuskim
Miodowe gruszki w cieście francuskim to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,91 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, wodę, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miodowe Gruszki W Cieście Francuskim, Gruszki w cieście francuskim (feuilleté De Poires), oraz Gruszki przyprawione Ouzo zawinięte w ciasto francuskie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gruszki rdzeniowe od dołu, pozostawiając łodygi nienaruszone. Gruszki obrać; pokroić 1/4 cala. od dołu każdego do poziomu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2
W dużym rondlu połączyć wodę, cukier, miód, połówki cytryny, cynamon i goździki. Podzielić wanilię i zeskrobać nasiona; dodać fasolę i nasiona do mieszanki cukru. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gruszki umieścić na ich bokach w rondlu i kłusować, odkryte, przez 18-22 minut lub do momentu, gdy gruszki będą prawie miękkie, od czasu do czasu zalewając cieczą kłusowniczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Gruszki usunąć łyżką szczelinową; lekko ostudzić. Odcedzić i odstawić 1-1 / 2 szklanki płynu kłusowniczego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Ciasto francuskie rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
5
Pokroić w 1/2 cala.- szerokie paski. Zaczynając od dołu gruszki, owiń pasek ciasta wokół gruszki, dodając dodatkowe paski, aż gruszka zostanie całkowicie owinięta w ciasto. Powtórz z pozostałymi gruszkami i ciastem francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Przenieś do pergaminowej 15-calowej. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
W międzyczasie doprowadzić zarezerwowany płyn kłusowniczy do wrzenia; gotować, aż ciecz będzie gęsta i syropowata, około 10-15 minut.
9
Na talerzach deserowych umieścić gruszki i skropić syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn