Miodowe Batony Zbożowe
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, batoniki zbożowe z miodem mogą być świetnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 166 kalorii. Za 32 centy za porcję otrzymasz śniadanie dla 20 osób. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, miodu, ekstraktu waniliowego i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 26%. Wypróbuj batoniki zbożowe z miodem owsianym, batoniki zbożowe i batoniki zbożowe z migdałami, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, zagotuj miód i masło orzechowe.
Zdjąć z ognia; wymieszać z wanilią i płatkami zbożowymi.
Wciśnij nienasmarowany 9-calowy. kwadratowa patelnia.
Rozsmaruj czekoladę na batonikach. Schłodź, aż będzie twarde.