Minty Lamb Pie
Minty Lamb Pie wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 173 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,32 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką marchewkę, cebulę perłową, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Miętowe kebaby jagnięce, Miętowe podpłomyki jagnięce, oraz Grill miętowy czosnek jagnięcy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę i sól; pokroić w tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Dodaj wodę, po 1 łyżce stołowej na raz, aż mieszanina będzie mogła uformować się w kulkę. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto tak, aby pasowało do 9 cali. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 425° przez 12 minut; odstawić.
Na dużej patelni brązowa jagnięcina w skróceniu; posypać solą i pieprzem.
Dodaj 1 szklankę wody i grzybów; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45-60 minut lub do miękkości mięsa.
W międzyczasie umieść groszek, marchewkę i cebulę w dużym rondlu; zalej wodą. Przykryj i gotuj do miękkości; odcedzić. Łyżka do skorupy. Łyżką cedzakową wyjmij jagnięcinę i grzyby z patelni i umieść na warzywach.
Połącz mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; wymieszać z kapaniem patelni. Gotuj i mieszaj, aż będzie gęsty i musujący.
Polej mieszanką jagnięcą.