Minty Green Olive-seler Salsa
Przepis Minty Green Olive-seler Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 489 kalorii, 3G białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, seler, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Minty Green Olive-Seler Salsa, Minty Green Olive-Seler Salsa, oraz Grillowany Halibut z sosem pomidorowym, zielonymi oliwkami i selerem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.