Mint-Chocolate Chip Ice-cream Cupcakes
Przepis Mint - Chocolate Chip Ice-cream Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Ten deser ma 739 kalorii, 11g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz Fudge brownie mix, jajka, bitą polewą, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, Mint Chocolate Chip Cupcakes, oraz Mint Chocolate Chip Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 4 pierwsze składniki aż do wymieszania.
Umieść 12 foliowych kubków do pieczenia w patelniach muffin; łyżka ciasto do filiżanek.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut. (Drewniany kilof włożony do środka nie wychodzi czysty.) Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Powrót do pieczenia kubki do patelni muffin, i łyżka lody równomiernie na każdym brownie. Zamrażać 8 godzin lub do firmy.
Wymieszać razem ubitą polewę i, w razie potrzeby, Likier. Polej równomiernie lodami. Zamrażać, aż będzie gotowy do podania.
Wyciągnij obieraczkę do warzyw po bokach miętówek, tworząc małe loki; posyp loki babeczkami tuż przed podaniem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Andes Creme De Menthe Thins do miętówek czekoladowych.