Miniaturowe Słodkie Puffy

Miniaturowe Słodkie Puffy
Need a wegetariańska przystawka? Miniaturowe Słodkie Chrupki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 96 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru cukierniczego, cukru turbinado, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków, Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Ptysie Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Doprowadzić wodę, masło, sól i cukier do wrzenia w rondlu, na średnim ogniu. Wyciągnij patelnię z ognia, dodaj mąkę od razu i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż cała mąka zostanie dodana, około 1 minuty. Odstawić patelnię do ognia i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, przez 2 minuty, aby odparować część wody i "ugotować" mąkę. Ciasto będzie trochę błyszczące i przyklei się trochę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść mieszaninę do miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę łopatkową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Wymieszać na średniej prędkości i, gdy mikser jest uruchomiony, dodać 1 jajko. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Powtórz, dodając drugie jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie i błyszczące, a jajka zostaną równomiernie wkomponowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
6
Używając worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę, wymieszaj ciasto z blachą do pieczenia, w kulki o średnicy od 1/4 do 1/2 cala. (Użyj wilgotnego palca, aby przetrzeć punkty ciasta, aby uzyskać idealne kulki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
W razie potrzeby posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
8
Piec 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 375 stopni F (bez otwierania drzwi piekarnika), i piec, aż nadęty, i bogaty złoty brąz, o 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Usuń i szturchnij wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
10
Piec dodatkowe 10 minut do wyschnięcia wnętrzności chrupki. Chłodny na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Chrupki pokroić na pół i wypełnić kremem malinowym, lodami lub ulubionym nadzieniem. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
12
Jagody i cukier rozgnieść w małym rondlu drewnianą łyżką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, często mieszając, aż jagody rozpadną się i staną się soczyste, około 5 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do miski; wyrzucić nasiona. Super. Dostosuj słodycz lub cierpkość sosu z większą ilością cukru i soku z cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Ubij krem, aż utrzyma się lekki szczyt. Cukier przesiać do śmietany. Kontynuuj ubijanie, aż krem utrzymuje miękki, ale jędrny szczyt. Delikatnie polać bitą śmietaną sosem malinowym, aż do wymieszania. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sos MalinowySos Malinowy
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn