Mini wanilia Bean żółte babeczki z kremowym polewą czekoladową
Przepis Mini Vanilla Bean żółte babeczki z kremową polewą czekoladową może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 90 porcji z 97 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, żółtka jaj, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350 F. napełnij puszki mini-muffin wkładkami do babeczek i spryskaj wkładkami sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
3
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i 1 1/2 szklanki cukru trzcinowego.
W czystej misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij białka ze średnią prędkością, aż do spienienia, około 30 sekund. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj pozostały 1/4 szklanki cukru. Kontynuuj bicie, aż sztywne szczyty po prostu tworzą, 30 do 60 sekund.
Dodaj mieszaninę mąki do pustej miski do mieszania. Gdy mikser pracuje z małą prędkością z mocowaniem trzepaczki, stopniowo wlewaj mieszaninę masła i mieszaj aż do prawie włączenia (pozostanie kilka smug suchej mąki), około 15 sekund. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepaczkę i boki miski. Przywróć mikser do średniej i niskiej prędkości i beat aż gładkie iw pełni włączone, 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
8
Używając gumowej szpatułki, wymieszaj jedną trzecią białek w cieście, aby rozjaśnić. Następnie dodaj pozostałe białka i delikatnie złóż do ciasta, aż nie pozostaną białe smugi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
9
Napełnij mini-muffin Tin liners trzy czwarte pełne i piec aż tylko twarde, 8 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
10
Ostudzić, a następnie zamrozić kremową polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
11
Dodać masło, cukier, kakao i sól do robota kuchennego. Proces do gładkiej, skrobanie boków miski raz lub dwa razy, o 30 sekund.
Dodaj syrop kukurydziany, wanilię i espresso w proszku i proces tylko do połączenia, o 10 sekund. Zeskrobać boki miski jeszcze raz, a następnie skropić czekoladą. Pulsuj, aż lukier będzie kremowy, około 15 sekund.