Mini quiche śniadaniowe ze skórką ziemniaczaną
Mini Quiches śniadanie z ziemniaków Crust może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać wodę i olej roślinny o nazwie, bitej śmietany, ziemniaki przepis, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini quiche śniadaniowe z grzybami i kiełbasą, Mini Quiches Śniadaniowe / Pieczone Szynki I Jajka Filiżanki, oraz Ziemniaki i Chorizo Mini quiche.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu.
Zrobić ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku. Podzielić mieszaninę ziemniaków równomiernie między kubki muffin, naciskając w dolnej i górnej stronie każdej filiżanki, aby utworzyć skorupę.
Boczek i ser posypać równomiernie w filiżankach. W średniej misce ubić jajka i śmietanę.
Napełnianie wlać równomiernie do kubków, po około 1/4 szklanki.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.