Mini Nadziewane Jack-O-lampiony lub Halloweegan Peppers

Mini Nadziewane Jack-O-lampiony lub Halloweegan Peppers
Mini Nadziewane Jack-O-Lampions lub Halloweegan Peppers może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, pieczarek, złocistych żołędzi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Go Dairy Free ma 4522 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to PHILADELPHIA 3-STEP Mini Cheesecake Jack-o ' - lampiony, Mini Dynia Wegański Sernik Jack-O-Lampiony, oraz Popcorn Jack-o ' - lampiony.

Instrukcje

1
Jeśli masz zamiar piec je w konwencjonalnym piekarniku, rozgrzej go do 375ºF.Odetnij dolną końcówkę dyń, aby stworzyć płaską podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij wierzchołki i użyj łyżki, aby usunąć nasiona. Zachowaj topy na później!Użyj ołówka, aby narysować twarze na squashes i użyj małego ząbkowanego noża, aby wyrzeźbić twarze. Na szczęście, rzeźba mały Acorn squash jest łatwiejsze niż rzeźba duża Dynia!
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
DyniaDynia
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
3
Rozetrzyj trochę oliwy z oliwek po całej wewnętrznej stronie dyni i lekko posyp je solą i czarnym pepper.At w tym momencie można wybrać piec je w konwencjonalnym piekarniku przez godzinę lub do miękkości, lub można gotować je w kuchence mikrofalowej, jak ja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść squashes w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, dodać około 1/2 szklanki wody i kuchenka mikrofalowa przez 5 do 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać cebulę i saute przez około pięć minut lub do miękkości. Wymieszać grzyby i podsmażyć jeszcze dwie minuty. Mieszać w czosnku i saute przez zaledwie około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
7
Dodaj sól pietruszki, czarny pieprz, komosa ryżowa i bulion warzywny. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 18 minut lub aż cała woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka i puszysta. Jeśli quinoa jest nadal chrupiące można dodać więcej bulionu i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut.Łyżka quinoa farszu do żołędzi squashes i przykryć je z reserved squash tops. Gotową potrawę podgrzać w razie potrzeby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
FarszFarsz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn