Mini Muffiny Cytrynowo-Makowe
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Cytrynowo-Makowe Mini-muffinki mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 20 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mleko, betty lemon-mak mix muffin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Muffiny Z Makiem Cytrynowym, Bez Mąki Cytrynowe Maki Mini Muffiny, oraz Makowe Mini Muffiny.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść miniaturowy papierowy kubek do pieczenia w każdym z 36 kubków mini-muffin lub spód tłuszczu tylko z kubków muffin.
W średniej misce wymieszaj muffinkę
Wymieszać, mleko, olej i jajka tylko do wymieszania (ciasto może być grudkowate). Łyżka około 1 łyżka stołowa ciasto do każdej filiżanki muffin więc kubki są o dwie trzecie pełne.
Piec 10 do 12 minut lub aż złoty brąz i Topy Wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Ostudzić 3 do 4 minut; wyjąć z patelni. Wycisnąć pakiet glazury około 10 sekund (nie kuchenka mikrofalowa).
Odciąć końcówkę 1 rogu pakietu nożyczkami.