Mini klopsiki z grilla z serem i boczkiem
Grillowany ser i bekon Mini klopsiki może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, ser cheddar, sól cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mini Klopsiki Zawinięte W Boczek, Mini Klopsiki Zawinięte W Boczek, oraz Makeup Cheesy Bacon Mini Klopsiki.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem boczku. Na powierzchni roboczej, pat mieszaniny na 7-calowy kwadrat.
Pokrój na 4 (3 1/2 cala) kwadraty. Top każdy kwadrat z 2 pół plastry bekonu; dołączyć wykałaczki.
Dokładnie spryskaj stojak grillowy sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na nieogrzewanej stronie dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym (średnie ciepło). (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Grill przykryć; gotować 20 do 25 minut lub aż lekko różowy w środku.
Używając szpatułki, Odwróć paszteciki. Przykryć grill; gotować 5 do 8 minut dłużej lub aż termometr do mięsa włożony w środku pasztecików czyta 71° i boczek jest chrupiący.
Usuń wykałaczki przed podaniem.