Mini kasza i zielenina

Mini kasza i zielenina
Mini kasza i zielenina to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka cukru, kiełbasa chorizo linki, łyżki degustacji porcelany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grits ' N Greens, Grits ' N Greens, oraz Kasza i zielenina.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki i 1 szklanka wody zagotować w średnim rondlu na dużym ogniu; stopniowo ubijać kaszę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubijamy ser Cheddar i kolejne 4 składniki, ciągle ubijając, aż ser się rozpuści. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Opłukać Collard greens. Przyciąć i odrzucić grube łodygi od spodu liści collard green (około 2 cali). Stos zieleni collard na desce do krojenia. Szczelnie zwinąć liście i cienko pokroić w paski 1/8 cala. Ćwiartka chorizo wzdłuż i pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Smażyć chorizo w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj warzywa collard, ocet i cukier. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż zielenie będą jasnozielone i po prostu miękkie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Collard GreensCollard Greens
OcetOcet
ZieloniZieloni
CukierCukier
6
Miejsce około 1 łyżki. kaszę na każdą ciepłą łyżkę, a na wierzch mieszaninę collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn