Mini Karmelowe Jabłka

Mini Karmelowe Jabłka
Mini karmelowe jabłka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Mini Karmelowe Jabłka, Mini Karmelowe Jabłka, oraz Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej syrop kukurydziany, cukier, masło i 3/4 szklanki plus 2 łyżki. krem w 3-qt. rondel na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie 275 na termometrze candy*, około 15 minut, mieszając często z termometrem lub drewnianą łyżką, gdy zacznie brązowieć. Gdy gotuje się karmel, przygotuj pozostałe składniki (musisz mieć wszystko gotowe przed rozpoczęciem kroku 3).
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KarmelKarmel
MasłoMasło
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Nasmarować blachę do pieczenia i odstawić. Umieść orzechy, chipsy czekoladowe i cukierki na pojedynczych talerzach i odstaw na bok. Używając 1-W. melon baller, pokroić jabłka w kulki (powinieneś dostać od 8 do 10 z każdego jabłka). Wciśnij najgrubszy koniec gałązki do każdej kulki jabłka przez stronę skóry do środka. Ustaw na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć wilgoć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MelonMelon
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Melon BallerMelon Baller
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Karmel wyjąć z ognia w temperaturze 275 i wlać pozostałą 1/4 szklanki śmietany, mieszając, aż będzie bardzo gładki (połączy się po około 1 minucie) i uważając na rozpryskujący się karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
KremKrem
4
Zanurz kulki jabłkowe w karmelu, upewniając się, że karmel pojawia się na krawędziach skóry i pozwalając nadmiar kapać. Zanurz dno każdej kulki w orzechach, chipsach czekoladowych lub cukierkach, a następnie Ustaw na blasze do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
* Będziesz potrzebował dokładnego termometru candy. Sprawdzić, zanurzając go we wrzącej wodzie; powinno być 21
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
6
Jeśli jest kilka stopni za wysokie lub niskie, gotować karmel do odpowiednich kilku stopni mniej więcej. Jeśli coś jest nie tak, kup nowy termometr.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Przygotuj do przodu: schłodzić, aż będzie gotowy do podania, do 3 godzin wcześniej.
8
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn