Mini Kalosze Wołowe
Mini kalosze wołowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka polędwicy wołowej, szalotka, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Mini Kalosze Wołowe, Mini Kalosze Wołowe, oraz Mini kalosze wołowe z gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i doprawić wszystkie strony solą i pieprzem. Szybko podsmażyć wołowinę z 2 stron tylko do głębokiego złotego koloru, w sumie około 4 minut; nie rozgotowywać.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
Dodać grzyby i gotować, aż zacznie brązowieć i uwalniać płyn, o 5 protokół.
Dodać szalotki i kontynuować gotowanie, aż mieszanina grzybów wyschnie, jest złoty brąz i szalotki są miękkie, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Na powierzchni roboczej zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali. Na ciasto wyłożyć łyżeczki mieszanki grzybowej, równomiernie rozłożyć je w 4 rzędach
Wierzch grzyba z kawałkiem wołowiny, przesmażony bokiem do góry. Ostrym nożem pokroić ciasto na równe kwadraty wokół mięsa i grzybów. Przerabiając 1 na raz, przeciągnij 2 przeciwległe strony ciasta na każdy kawałek wołowiny, a następnie złóż końce na górze, aby uzyskać opakowanie. Odwróć i ułóż Pakiety szew bok w dół na blasze do pieczenia i naciśnij je lekko do uszczelnienia ciasta. Powtórz z pozostałą wołowiną, pieczarkami i ciastem.
Piec kalosze na złoty kolor, 20 do 25 protokół.
Wyjąć z piekarnika na półmisek i ostudzić co najmniej 10 minut przed podaniem.