Mini Francuskie kulki serowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 54 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 75. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Mieszanka soku z cytryny, ser śmietankowy, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z Mini grzankami Gruyère (aka mini grillowany ser), Kulki Serowe Mini, oraz Kulki Serowe Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, pokonać podstawowe składniki kulki sera z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie wiosła na średniej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mieszać w smaku mieszania. Zwilżonymi dłońmi uformować w 1-calowe kulki; przechowywać w lodówce, aż będą twarde, około 1 godziny. (Jeśli nie używać natychmiast, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.)
3
W małej misce wymieszać składniki otoczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kulki zwijamy w mieszaninie, aby pokryć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym