Mini Candy Bar Cupcakes
Przepis Mini Candy Bar Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 70. Mieszanka batonów czekolady pokryte orzechowo-maślane cukierki, bita czekolada mleczna lukier, mix ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Wegańskie Mini Vanillan i czekoladowe babeczki wirowe (i jak zrobić mini babeczki), Babeczki ananasowe z Ganache mlecznej czekolady i domowe cukierki ananasowe: The Happy Cupcakes, oraz Mini Candy Bar Obroty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 70 mini kubków na muffinki. Drobno posiekać tyle cukierków, aby równa 3/4 szklanki (o 2 bary).
W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, olej i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Na niskiej prędkości, beat w posiekane cukierki tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne). Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto ciasto aż do momentu użycia.
Piec 12 do 16 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost babeczki z lukrem. Grubo posiekać Pozostałe cukierki.
Ułóż kawałki cukierków na lukrze, lekko naciskając. Przechowywać luźno przykryte.