Mini Calzones ze szpinakiem i fetą

Szpinak i Feta Mini-Calzones może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 powie, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, mieloną paprykę, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Mini quiche ze szpinakiem i fetą, Mini pieczona Frittata z fetą, szpinakiem, pieczoną czerwoną papryką i koperkiem, oraz Mini pieczona Frittata z garlicky smażonymi pomidorami i szpinakiem, świeżą bazylią i fetą.
Instrukcje
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzej olej na patelni.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodać szpinak i gotować 3 minuty. Wymieszać z serem feta i pieprzem.
Arkusz ciasta rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Obróć się w kwadrat 12 cali.
Ciasto pokroić w 4 (3x12-calowe) paski i pokroić każdy pasek na 4 (3 cale) kwadraty.
Umyj krawędzie kwadratów wodą.
Umieść około 1 łyżki mieszanki szpinaku na środku każdego kwadratu. Złóż ciasto na nadzienie do trójkątów form. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Umieść ciastka na blasze do pieczenia.
Piec 15 minut lub do złotego.