Mini Bułki Wołowe
Mini Beef Rolls zajmuje około 50 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 1,3 dolara za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii , 12 g białka i 13 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera cheddar, bułek obiadowych, majonezu i mieszanki zupy cebulowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 54% , co jest solidne. Wypróbuj Beef rolls with vegetables , A Healthier Cookie with Mini M&Ms iAlouette Crumbled Goat Cheese Provencal Mini Tacos, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Dodaj ser, mieszankę zupy i majonez. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Rozłóż 2 łyżki na spodach bułek. Przykryj każdy plasterkiem ogórka. Załóż z powrotem wierzchy bułek. Zawiń w folię aluminiową i umieść na blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 30 minut lub do momentu, aż będzie dobrze podgrzane.