Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle

5
4
3
2
1
Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle

Mini batony Crunch z orzechowym masłem Shell Drizzle

Mini batony Crunch z masłem orzechowym Shell Drizzle to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz płynny słodzik, płatki ryżowe, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5512 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No-Bake Peanut Butter Marshmallow Bars with Chocolate Drizzle, Mini Peanut Butter Crunch Ice Cream Cakes, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do paska crunch: linia 9x5 calowa patelnia bochenek z dwoma kawałkami papieru pergaminowego, po jednym w każdą stronę. W garnku na małym ogniu delikatnie roztopić olej kokosowy, a następnie ubić resztę składników batonu crunch (z wyjątkiem chrupiącego ryżu) do smaku. Gdy mieszanina jest gładka usunąć z ognia i wymieszać w ryżu chrupiące płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni, wygładzić, a następnie zamrozić na 10-15 minut lub aż czekolada będzie stała.Do mżawki PB: roztopić olej kokosowy, a następnie ubić masło orzechowe i płynny środek słodzący. W razie potrzeby dostosuj do smaku. Miarka do plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SłodzikSłodzik
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjmij batonik crunch z zamrażarki i pokrój na 12 małych batoników. Wyciąć mały otwór w woreczku i skropić mieszaninę PB na pasku (w razie potrzeby można również spróbować skropić ją łyżką).Powrót bary do zamrażarki, aż PB mżawka jest stałe, około 5 minut.
4
Podawać prosto z zamrażarki lub lodówki. Pręty stopią się lekko w temperaturze pokojowej, więc nie sugeruję trzymania ich na długo. Resztki przechowuj w lodówce lub zamrażarce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok