Mini Babeczki Migdałowe
Mini babeczki migdałowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Mieszanka soli, cukier granulowany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Migdałowo-Wiśniowe Mini Cone, Wegańskie Mini Vanillan i czekoladowe babeczki wirowe (i jak zrobić mini babeczki), oraz Babeczki migdałowe z malinową glazurą, Szwajcarską bezą i układanymi ciastkami migdałowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, umieść w misce pastę migdałową i granulowany cukier. Ubić mikserem ze średnią prędkością, aż mieszanina będzie piaszczysta (około 2 minut).
Dodaj białko jaja i ubijaj przez 1 minutę lub aż dobrze się połączą.
Dodaj mleko i olej; beat 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać trzepaczką.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny migdałów; pokonać z niską prędkością 1 minutę lub aż do połączenia. Podziel ciasto równomiernie pomiędzy 24 miniaturowe kubki Muffin pokryte sprayem do pieczenia (skąpe 2 łyżeczki ciasta każda).
Piec w 350 przez 8 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku.
Aby przygotować lukier, umieścić Serek i masło w misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka (około 2 minut).
Dodaj pozostałe składniki; beat przez 2 minuty lub aż dobrze połączone i gładkie. Lukier odcień, w razie potrzeby. Na wierzch każdej babeczki nałożyć ok. 1 1/2 łyżeczki lukru.