Mini babeczki dyniowe z pomarańczową mżawką
Mini muffinki dyniowe z pomarańczową mżawką to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 50 minut. Mieszanka soli, skórki pomarańczowej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Mini babeczki dyniowe z pomarańczową mżawką, Bezglutenowe migdały jagodowe Mini babeczki z serem klonowym mżawka-szalone wyzwanie gotowania mamy, oraz Dyniowe czekoladowe muffinki Espresso z polewą kawową.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 425 stopni. Spray 36 mini-Muffin kubki z warzyw gotowania sprayu.
Przynieś dynię, imbir, cynamon i goździki na wolnym ogniu w średnim rondlu, aż puree zgęstnieje na tyle, aby zacząć przyklejać się do dna patelni, 6 do 8 minut. Przerobić gorący puree na miskę.
Ubij brązowy cukier i olej, a następnie powoli ubijaj jajka.
W międzyczasie, ubić mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w średniej misce; ubić do mieszaniny dyni, aż tylko połączone.
Podzielić ciasto między kubki muffin i piec na złoty i gotowane przez, o 10 protokół.
Odstawić na kilka minut, a następnie przenieść mini-muffinki do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Składniki mżawki wymieszać i skropić ciepłymi babeczkami.