Mindy Segal ' s rabarbar and Strawberry Consommé

Mindy Segal ' s rabarbar and Strawberry Consommé
Mindy Segal ' s rabarbar i truskawka Consommé może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser z krowiego mleka, krwawą pomarańczę, napój z rabarbarem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzone truskawkowo-buraczane Consommé z olejem chrzanowym, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
3 truskawki pokroić w drobną kostkę i umieścić w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostałe truskawki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połowę łodygi rabarbaru pokroić w drobną kostkę i umieścić w misce z pokrojonymi w kostkę truskawkami; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pozostałe łodygi rabarbaru pokroić w dużą kostkę i umieścić w dużym garnku.Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z pomarańczy. Połowę pomarańczy i pokroić każdą połowę w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RabarbarRabarbar
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
GarnekGarnek
5
Skórkę i plasterki pomarańczy umieścić w garnku z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj sodę, piwo, wanilię i nasiona, cukier, miód, imbir i lawendę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
świeża Lawendaświeża Lawenda
ImbirImbir
MiódMiód
NasionaNasiona
CukierCukier
PiwoPiwo
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Dodać zarezerwowane pokrojone truskawki i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną. Smak i dodać więcej cukru lub miodu w razie potrzeby.Ustaw duży sitko o drobnych oczkach na dużej żaroodpornej misce i ułóż sitko podwójną warstwą cienkiej tkaniny gazowej. Pracując partiami, w razie potrzeby, kadzi mieszaninę do sitka, naciśnij delikatnie na ciała stałe i wyrzucić ciała stałe (również wyrzucić gazę, gdy skończysz). Przechowywać w lodówce consommé do ostygnięcia.Gdy będziesz gotowy do podania, Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.W międzyczasie umieść 1/2 filiżanki consommé w małym rondlu i przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
9
Dodaj zarezerwowane truskawki i rabarbar w drobną kostkę i gotuj, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
RabarbarRabarbar
10
Zdjąć z ognia i odstawić.Ser pokroić na 4 rundy. Wciśnij jedną ściętą stronę sera do posiekanych gingersnaps, a następnie umieść go, Gingersnap-side down, na blasze do pieczenia lub na patelni bezpiecznej dla piekarnika. Powtórz z pozostałymi rundami sera. Odstawić Pozostałe gingersnaps do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
11
Piec ser, aż tylko rozgrzane przez, O 2 do 3 protokół.Do każdej porcji umieść 1 kawałek sera na środku szerokiej, płytkiej miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Udekorować ćwiartką pokrojonych w kostkę ugotowanych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
13
Zalać consommé wokół sera i posypać pozostałymi piernikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
SerSer
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn