Mindy Segal ' s rabarbar i truskawka Consommé może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.61 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser z krowiego mleka, krwawą pomarańczę, napój z rabarbarem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzone truskawkowo-buraczane Consommé z olejem chrzanowym, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
3 truskawki pokroić w drobną kostkę i umieścić w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostałe truskawki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i umieścić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połowę łodygi rabarbaru pokroić w drobną kostkę i umieścić w misce z pokrojonymi w kostkę truskawkami; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pozostałe łodygi rabarbaru pokroić w dużą kostkę i umieścić w dużym garnku.Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z pomarańczy. Połowę pomarańczy i pokroić każdą połowę w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Rabarbar
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Garnek
5
Skórkę i plasterki pomarańczy umieścić w garnku z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj sodę, piwo, wanilię i nasiona, cukier, miód, imbir i lawendę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
świeża Lawenda
Imbir
Miód
Nasiona
Cukier
Piwo
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rabarbar
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
8
Dodać zarezerwowane pokrojone truskawki i nadal gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną. Smak i dodać więcej cukru lub miodu w razie potrzeby.Ustaw duży sitko o drobnych oczkach na dużej żaroodpornej misce i ułóż sitko podwójną warstwą cienkiej tkaniny gazowej. Pracując partiami, w razie potrzeby, kadzi mieszaninę do sitka, naciśnij delikatnie na ciała stałe i wyrzucić ciała stałe (również wyrzucić gazę, gdy skończysz). Przechowywać w lodówce consommé do ostygnięcia.Gdy będziesz gotowy do podania, Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.W międzyczasie umieść 1/2 filiżanki consommé w małym rondlu i przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Miód
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Sernik
Patelnia Z Sosem
Chochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
9
Dodaj zarezerwowane truskawki i rabarbar w drobną kostkę i gotuj, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Rabarbar
10
Zdjąć z ognia i odstawić.Ser pokroić na 4 rundy. Wciśnij jedną ściętą stronę sera do posiekanych gingersnaps, a następnie umieść go, Gingersnap-side down, na blasze do pieczenia lub na patelni bezpiecznej dla piekarnika. Powtórz z pozostałymi rundami sera. Odstawić Pozostałe gingersnaps do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Gingersnap
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
Piekarnik
11
Piec ser, aż tylko rozgrzane przez, O 2 do 3 protokół.Do każdej porcji umieść 1 kawałek sera na środku szerokiej, płytkiej miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Udekorować ćwiartką pokrojonych w kostkę ugotowanych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
13
Zalać consommé wokół sera i posypać pozostałymi piernikami.