Milla Grazie Postino - Bruschetta z tuńczykiem i szpinakiem Na Fall Fest

Milla Grazie Postino - Bruschetta z tuńczykiem i szpinakiem Na Fall Fest
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Milla Grazie Postino-tuńczyk & szpinak Bruschetta NA Fall Fest spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz popękany pieprz, szalotki, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Fall Fest: Marchewkowe Martini, Fall Fest: Pieczona Brukselka Z Chrupiącym Pancettanem I Ga, oraz Jesienne Apropos-pieczone pory ze świeżym jabłkowym winegretem na jesienny Festyn.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą saute pan nad med. podgrzać i dodać trochę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szalotki i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Odcedzić połowę oleju z puszek po tuńczyku, a następnie umieścić tuńczyka i pozostały olej w med. miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj resztę składników wymieszać tuńczyka (podsmażone szalotki, pokrojone w kostkę ogórki kiszone, aioli, sos sojowy, i popękany pieprz) i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
AioliAioli
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
5
Kromki chleba posmarować oliwą z oliwek, tostami lub plastrami chleba char, a następnie natrzeć podzielonymi ząbkami czosnku. Na wierzchu w razie potrzeby opcjonalne smarowidła (lub pozostawić je na boku, aby goście mogli zaserwować sobie chleb), następnie położyć na pomidorach szpinakowych i wymieszać tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn