Mile High Shredded Beef
Mile High Shredded Beef to przepis bez nabiału na 15 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 349 kalorii . Za 1,39 dolara za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, sosu worcestershire, sosu pieprzowego i brązowego cukru. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i jest gotowy w około 3 godziny i 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 44% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Shredded Roast Beef Stuffed Sweet Potatoes (Whole 30 & PALEO) , 5 Ingredient High Protein Pumpkin Pancakes i Crock Pot Shredded French Dip .
Instrukcje
Włóż pieczeń do garnka żeliwnego; dodaj bulion, cebulę i seler. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2,5 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjmij pieczeń i lekko ostudź; mięso rozdrobnij dwoma widelcami. Odcedź warzywa i odstaw. Zbierz tłuszcz z płynu z gotowania i odłóż 1,5 szklanki. Przełóż mięso, warzywa i odłożony płyn z gotowania z powrotem do garnka.
Dodaj ketchup, brązowy cukier, ocet, sól, musztardę, sos Worcestershire, czosnek, liść laurowy, czosnek w proszku, paprykę i sos z ostrej papryki. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż całość się podgrzeje. Wyrzuć liść laurowy.
Podawać wołowinę w bułkach.