Ten przepis służy 45 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Mieszanka wafli waniliowych, budyń instant o smaku czekoladowym galaretki, chłodna ubijana polewa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mile-High Peanut Butter Pie, Mile-High Peanut Butter Pie, oraz Mile-high Peanut Butter-brownie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć okruchy opłatka i masła; naciśnij na dole iw górę strony 9-calowy talerz pie.
Ubić budyń czekoladowy wymieszać i 1 szklanka mleka z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozprowadzić na dnie skorupy. Stopniowo dodawać pozostałe mleko do twarogu w dużej misce, ubijając stale mikserem, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać suchy budyń waniliowy wymieszać; ubić 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny Truskawkowej
7
Rezerwa 1 Łyżka. masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
8
Dodać pozostałe masło orzechowe do mieszanki budyniu waniliowego; ubić do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
9
Rozłóż na warstwie budyniu czekoladowego w granicach 1 cala od krawędzi. Łyżka pozostała chłodnym ubijać na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Przechowywać w lodówce 3 godziny. Gdy gotowy do podania, kuchenka mikrofalowa pozostałe masło orzechowe w mikrofali Miski na wysoki 15 sek.lub do stopienia. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Mżawka masło orzechowe, następnie czekolada na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)