Ciasto pasterskie
Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz bulion o smaku wołowiny, cebula, mielona polędwica wołowa i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Dodać wołowinę; gotować od 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ugotowania.
Dodaj mieszane warzywa, pastę pomidorową, sól i pieprz; gotuj na średnim ogniu 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą gorące. W małej misce wymieszaj bulion i mąkę z trzepaczką.
Dodać mieszaninę bulionu do mieszaniny wołowiny.
Podgrzać do wrzenia; gotować 3 minuty, stale mieszając, aż zgęstnieje. Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia.
Rozłóż puree ziemniaczane na mieszaninie wołowej; puch widelcem.
Piec 20 minut lub do złotego koloru.