Mike ' s Peppered Beef Jerky

Mike ' s Peppered Beef Jerky
Pieprzona wołowina Mike ' a może być tylko przystawką, której szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz bardzo wołowinę, cebulę w proszku, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Pikantna Peppered Beef Jerky, Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, oraz Żeberka Wołowe Mike ' A Millsa.

Instrukcje

1
Ułóż paski wołowe na solidnej, równej powierzchni. Mocno Funt wołowiny z tenderizing stronie tłuczkiem mięsa, aż włókna mięsne są lekko złamane, ale paski nadal zachowują swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
Wymieszać sos Worcestershire, sos sojowy, brązowy cukier, cebula w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz, ciekły dym, pieprz cayenne, i nasiona kolendry w dużej misce, aż brązowy cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić paski wołowiny do miski; dodać tyle wody, aby marynata na pokrycie mięsa. Mieszać do włączenia wody i zanurzyć wołowinę w marynacie, przykryć miskę, i przechowywać w lodówce przez 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Usuń paski wołowiny z marynaty, strząśnij nadmiar i połóż paski na stojakach odpornych na piekarnik. Nie nakładaj pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Piec paski wołowiny w nagrzanym piekarniku, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszego paska czyta co najmniej 150 stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjmij paski z piekarnika i umieść na stojakach odwadniacza żywności, aby paski nie zachodziły na siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
W razie potrzeby posyp paski większą ilością nasion kolendry i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
9
Włącz odwadniacz, ustaw temperaturę maszyny na 155 stopni F (70 stopni C) i wysusz suszone suszarki do skóry, około 9 godzin. Obracaj stojaki od góry do dołu co 1 1/2 godziny, aby zapewnić równomierne suszenie. Kawałek jerky powinien pęknąć, ale nie złamać się na pół po złożeniu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JerkyJerky
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn