Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj migdałowego ciasta Ajerkoniakowego. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, masło, ajerkoniak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ajerkoniak Funt Ciasto, Ajerkoniak Funt Ciasto, oraz Ajerkoniak Funt Ciasto dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Nasmaruj 10 cali. karbowana patelnia z 2 łyżkami masła. Wciśnij migdały na dno i boki patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rozpuść pozostałe masło. W dużej misce ubij mieszankę ciasta, ajerkoniak, jajka, ekstrakt z rumu, gałkę muszkatołową i roztopione masło na niskich obrotach przez 30 sekund lub tylko do zwilżenia. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty lub do uzyskania gładkości.
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.