Migdałowo-Waniliowy Pierścionek Śniadaniowy
Need a wegetariański posiłek poranny? Migdałowo-waniliowy Pierścień śniadanie może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, niepakowane drożdżowe bułki obiadowe, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Miska śniadaniowa Chia waniliowo-migdałowa, Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy, oraz Masło migdałowe Pumpkin Spice śniadanie ciasto z fasolą waniliową grecki jogurt lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać brązowy cukier i kolejne 2 składniki w szklanej misce bezpiecznej dla mikrofalówki na wysokości 1 minuty. Mieszać do mieszania; kuchenka mikrofalowa 1 więcej minut lub do bąbelków.
Ułóż zamrożone bułki na lekko nasmarowanej patelni 10-cup Bundt.
Mieszankę cukrową rozpuścić równomiernie na bułce; posypać mieszanką budyniową i migdałami. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 3 godziny.
Piec, odkryte, na dolnej półce piekarnika na 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut. Odwrócić patelnię na lekko nasmarowaną płytkę.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy galaretki kucharskiej &
Podawać Pudding waniliowy i ciasto nadziewane i Bridgford Parkerhouse Style
Bułki ze świeżych drożdży.