Migdałowo-Chrupiący Sernik Dyniowy
Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 282 kalorie, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka przypraw pumpkin pie, margaryna, krem knudsen, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Z Dyni Toffi Crunch, Dynia Kokosowe miękkie podawać z Klon migdałowy Crunch, oraz Sernik Dyniowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do325, jeśli używasz ciemnej nieprzywierającej patelni springform).
Wymieszać okruchy krakersów Grahama, 1/3 szklanki cukru, migdały i margarynę, aż dobrze się wymieszają. Naciśnij mocno na dole i 2 cale w górę strony patelni; odstawić.
Beat twarogu i pozostałe 2/3 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać dynię, śmietanę i przyprawy; dobrze wymieszać.
Dodawać jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 1 godzinę. Wyłącz piekarnik. Lekko otworzyć drzwiczki; odstawić sernik do piekarnika 30 minut.
Posmarować ciepłym sernikiem migdałowym Crunch. Broil 6 cali od ciepła przez 2 minuty lub aż złoty kolor. Uruchom mały nóż lub szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.