Bdukes Lima fasola, kapusta i wędzona kiełbasa
Bdukes Lima fasola, kapusta i wędzona kiełbasa jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, kapustę, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kiełbasa Wędzona Z Grilla I Fasolka Lima, Zupa pomidorowo-kapuściana z fasolką Lima, oraz Fasola Lima z kiełbasą wieprzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, połączyć fasolę lima, szynki, woda, kapusta i masło. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i ustawić pokrywkę na górze, ale pozostawić pęknięcie na parę. Gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny.
Zdejmij pokrywkę, dodaj pomidory i kiełbasę; Duś z pokrywką, aż fasola będzie całkowicie miękka, 15 do 20 minut.