Chicken-Edamame Stir-Fry
Chicken-Edamame Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek, sól, edamame i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać skrobię kukurydzianą, sól i pieprz.
Dodać kurczaka i wrzucić do herbu. Ciepły olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieścić kurczaka w patelni i gotować, mieszając, o 5 protokół, aż lekko rumiane. Łyżką szczelinową przełożyć kurczaka na talerz.
Powrót patelni do ciepła, dodać czerwoną cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać z kapustą, edamame i 1/2 szklanki wody i gotować, mieszając, o 8 protokół, lub aż edamame są gotowane przez.
Wymieszać w zastrzeżonym kurczaka i sos hoisin i gotować, mieszając, o 3 do 5 protokół, lub do ogrzania przez.
Wyjmij patelnię z ognia, wymieszaj kolendrę i podawaj na gorąco na wierzchu ryżu.