Almond Crescents II to hor d ' oeuvre, który służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 48 kalorii. Za 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka tłuszczu, cukru cukierniczego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 7%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Półksiężyce Migdałowe, Półksiężyce Migdałowe, oraz Półksiężyce Migdałowe.
Instrukcje
1
Wymieszaj tłuszcz, masło i migdały. Przesiej mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Migdały
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
3
Schłodź ciasto, aż będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (170 Stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj ciasto rękami na 3 cale długości, o grubości ołówka. Uformuj półksiężyce na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc Chłodniczy
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piecz, aż lekko się zrumieni-około 16 minut. Ostudzić na patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
7
Jeszcze lekko ciepły, ostrożnie zanurz w mieszance cukru cukierniczego i cynamonu. Są to niezwykle delikatne ciasteczka - obchodzić się ostrożnie!
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.