Mostek wołowy z sosem chrzanowym

Mostek wołowy z sosem chrzanowym
Przepis mostek wołowy z sosem chrzanowym jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 459 kalorii, 57g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, sos chili, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, oraz Chrzanowy mostek wołowy z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 180 dolarów za butelkę.
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn