Migdałowe Piersi Z Kurczaka

Migdałowe Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać migdałowe Crusted piersi kurczaka spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 18g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, olej canolan, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące migdałowe piersi kaczki z sałatką Kurkową, Piersi Z Kurczaka Z Pistacjami, oraz Dijon-Chrupiące Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pokrojone migdały do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do średniej miski doprawić panko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść jajka i wodę w 3 misce i lekko ubić.Ustaw Miski na blacie. Zacznij od zanurzenia jednej z piersi kurczaka w mieszaninie jaj. Palcami wytrzyj większość jajka. Następnie zanurz pierś z kurczaka w mieszaninie okruchów chleba, aż do dobrze pokrytej. Następnie przesuń pierś z powrotem do mieszaniny jaj. Nie używaj palców do usuwania nadmiaru jajka tym razem. Wreszcie położyć pierś do miski alomnd i naciśnij migdały do piersi, Jak włączyć go i wokół, aż całkowicie pokryte migdałami. Delikatnie Ustaw bok piersi a i powtórz z piersiami remaing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Niech piersi siedzieć niezakłócony o 15 protokół TP niech skorupa ustawić niektóre.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Rozgrzać dużą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu. W zależności od wielkości patelni i piekarnika może trzeba to zrobić w 2 patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj masło. Raz się spieni, ale zanim się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
7
Dodać olej conola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj wszystkie piersi na patelni, pozostawiając dużo miejsca między każdym z nich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Podsmażyć kurczaka z jednej strony o 4 protokół, lub aż dobrze rumiane. Nie przesuwaj kurczaka zbyt mocno, ponieważ skorupa łatwo się złamie w tym czasie. Obróć pierś i brązową jeszcze minutę lub dwie-nie więcej niż to.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Zdjąć patelnię z ognia, pozostawiając piersi niezakłócone.Można zrobić przepis przez ten krok i odłożyć piersi na bok na patelni na kilka godzin luźno pokryte folią. Dłużej niż to czekać, aż będą cool. Przykryć dobrze i przechowywać w lodówce.Gdy jesteś gotowy, aby służyć rozgrzać piekarnik do 400 stopni F. i przenieść patelnię(y) z piersi do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, około 10-12 minut w zależności od wielkości piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn