Migdałowe Piersi Z Kurczaka

Migdałowe Piersi Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać migdałowe Crusted piersi kurczaka spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 18g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, olej canolan, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące migdałowe piersi kaczki z sałatką Kurkową, Piersi Z Kurczaka Z Pistacjami, oraz Dijon-Chrupiące Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pokrojone migdały do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do średniej miski doprawić panko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść jajka i wodę w 3 misce i lekko ubić.Ustaw Miski na blacie. Zacznij od zanurzenia jednej z piersi kurczaka w mieszaninie jaj. Palcami wytrzyj większość jajka. Następnie zanurz pierś z kurczaka w mieszaninie okruchów chleba, aż do dobrze pokrytej. Następnie przesuń pierś z powrotem do mieszaniny jaj. Nie używaj palców do usuwania nadmiaru jajka tym razem. Wreszcie położyć pierś do miski alomnd i naciśnij migdały do piersi, Jak włączyć go i wokół, aż całkowicie pokryte migdałami. Delikatnie Ustaw bok piersi a i powtórz z piersiami remaing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Niech piersi siedzieć niezakłócony o 15 protokół TP niech skorupa ustawić niektóre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Rozgrzać dużą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu. W zależności od wielkości patelni i piekarnika może trzeba to zrobić w 2 patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Dodaj masło. Raz się spieni, ale zanim się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Dodać olej conola.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodaj wszystkie piersi na patelni, pozostawiając dużo miejsca między każdym z nich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Podsmażyć kurczaka z jednej strony o 4 protokół, lub aż dobrze rumiane. Nie przesuwaj kurczaka zbyt mocno, ponieważ skorupa łatwo się złamie w tym czasie. Obróć pierś i brązową jeszcze minutę lub dwie-nie więcej niż to.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Zdjąć patelnię z ognia, pozostawiając piersi niezakłócone.Można zrobić przepis przez ten krok i odłożyć piersi na bok na patelni na kilka godzin luźno pokryte folią. Dłużej niż to czekać, aż będą cool. Przykryć dobrze i przechowywać w lodówce.Gdy jesteś gotowy, aby służyć rozgrzać piekarnik do 400 stopni F. i przenieść patelnię(y) z piersi do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, około 10-12 minut w zależności od wielkości piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn