Migdałowe kwadraty II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać migdałowe kwadraty II spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 172 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Migdałowe kwadraty II, Kwadraty figowo-migdałowe, oraz Placki Brzoskwiniowe Migdałowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło śmietankowe w dużej misce; stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać żółtko (rezerwa białka jaja), pastę migdałową i aromat; ubić, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mąką.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni o wymiarach 13 x 9 x 2 cale. Ubij białko jaja (w temperaturze pokojowej) do uzyskania piany; posmaruj całą powierzchnię ciasta i posyp migdałami.
Piec przez 35 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić dokładnie i pokroić w kwadraty 2 cale. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.