Migdałowe Ciasteczka Śnieżne
Potrzebujesz deser wegetariański? Migdałowe ciasteczka śnieżne mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 122 kalorie. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, mąkę, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Migdałowe Ciasteczka Śnieżne, Migdałowe Ciasteczka Śnieżne, oraz Czekoladowe Migdałowe Ciasteczka Śnieżne.
Instrukcje
Zmiksuj migdały i cukier w robocie kuchennym, aż będą bardzo drobno zmielone.
Dodaj masło i przetwarzaj na gładką masę, około 1 minuty. W razie potrzeby zeskrob ciasto z wnętrza miski.
Dodaj ekstrakty waniliowe i migdałowe i puls do połączenia.
Dodaj mąkę i sól i puls, aby uzyskać miękkie ciasto. Odwróć ciasto na duży kawałek woskowanego papieru i zwiń w kłodę o długości około 15 cali i szerokości 1 1/2 cala. Zawiń i wstaw do lodówki na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Pokrój schłodzone ciasto na kawałki 1/2 cala i zwiń ręcznie w kulki. Rozłóż ciasteczka równomiernie na przygotowanych blachach do pieczenia i piecz na lekko złoty kolor, obracając arkusze raz, 15 do 20 minut.
Umieść cukier cukierniczy na talerzu do ciasta. Krótko ostudzić ciasteczka na ruszcie, a następnie delikatnie wrzucić cukier cukierniczy, aż równomiernie się pokryje. Wróć do stojaka, ostudź do temperatury pokojowej, a następnie ponownie wrzuć cukier cukierniczy.