Mieszanka wołowiny i dzikiego ryżu
Beef and Wild Rice Medley może być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. To danie główne ma 495 kalorii , 32 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. Za 2,22 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka wody, oleju canolan, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 60% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczona rzodkiewka i marchewka , California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese i Green Tea Fruit Medley Smoothie .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj czosnek w proszku, tymianek i pieprz cayenne.
W dużym rondlu posmarowanym sprayem do gotowania smaż wołowinę w oleju, aż nie będzie już różowa; odcedź. Dodaj seler i zieloną paprykę; gotuj przez 2 minuty lub do momentu, aż warzywa będą chrupiąco-miękkie. Dodaj wodę i ryż z zawartością torebki przypraw.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 23-28 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki. Wymieszać z pomidorami; podgrzać.