Mieszanka warzyw letnich pokrojonych w julienne
Przepis Julienned Summer Vegetable Medley można przygotować w około 30 minut . Za 60 centów za porcję przepis ten pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 54 kalorie . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Dobrze sprawdza się jako niedrogi dodatek na Czwartego Lipca . Jeśli masz pod ręką olej canolan, cukinię, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i Whole 30. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy obejmują Green Tea Fruit Medley Smoothie , Roasted Radish and Carrot Medley i Summer Vegetable Pizza .
Instrukcje
Na dużej patelni z nieprzywierającą powłoką podsmaż marchewkę i cebulę na oliwie przez 2 minuty.
Dodaj pozostałe składniki i smaż jeszcze przez 5–7 minut, aż będą chrupiąco miękkie.