Mieszanka kukurydzy i grochu
Mieszanka kukurydzy i grochu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 86 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sok z cytryny, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mieszanka kukurydzy i boczku, Kandyzowana Mieszanka Kukurydzy, oraz Cukinia Kukurydza Medley.
Instrukcje
W małym rondlu umieść 1 w. wody.
Dodać groszek i kukurydzę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-6 minut lub do grochu są chrupiące-przetargu. Tymczasem, w innym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. Wymieszaj sok z cytryny, koperek i pieprz.
Odcedzić groch i kukurydzę; dodać mieszankę cebuli i wymieszać do herbu.