Mieszanka Cappuccino w słoiczku
Mieszanka Cappuccino w słoiku może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową, słodzik Splenda® no calorie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Ciecierzycy I Quinoa Mason Jar, Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, oraz Mix & Match Veggie Quesadillas.
Instrukcje
Przygotuj 2 (12 uncji) słoiki do konserw.
Umieść kawę rozpuszczalną w robocie kuchennym i przetrzyj na drobny proszek. Jeśli nie masz robota kuchennego, włóż go do dużej plastikowej torby i zmiażdż wałkiem do ciasta.
W dużej misce połącz śmietankę, mieszankę czekolady, kawę rozpuszczalną, granulowany słodzik SPLENDA®, cynamon i gałkę muszkatołową. Mieszać razem, aż dobrze wymieszane. Łyżka do słoików 2-12 uncji.
Wymieszać 3 łyżki proszku z 6 uncji płynu gorącej wody.