Mieszane warzywa z winegretem śródziemnomorskim

Mieszane warzywa z winegretem śródziemnomorskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj mieszanych zieleni z winegretem śródziemnomorskim. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę Poupon dijon, czosnek, ser feta athenos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Vinaigrette do mieszanych zieleni, Zielenina mieszana z winegretem żurawinowym, oraz Zieleń mieszana z winegretem Orzechowo-figowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksować pierwsze 5 składników w blenderze, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać olej; zmiksować 15 sek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Zieleninę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
5
Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn