Mieszane warzywa z prażonymi migdałami i winegretem jabłkowym
Mieszane warzywa z prażonymi migdałami i winegretem jabłkowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, sałatkę, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej z jabłkiem, ciecierzycą, prażonymi migdałami i winegretem jabłkowym, Sałatka Zielona mieszana z winegretem jabłkowym, oraz Łosoś wędzony na gorąco z sałatką z jabłek, suszonych wiśni, orzechów laskowych i zieleni oraz winegret jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ogórek i jabłecznik winegret; przykryć i schłodzić 2 godziny, mieszając raz.
Usuń i rezerwy ogórki za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy jabłecznika Vinaigrette.
Wrzucić razem sałatki, pomidory, i jagody.
Sałatkę posypać równomiernie migdałami i kozim serem przed podaniem. Top z zarezerwowanymi marynowanymi plastrami ogórka.
Podawać z zastrzeżonym winegretem jabłkowym.