Mieszane warzywa z chrupkami parmezanu
Mieszane warzywa z parmezanem chipsy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 190 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Mieszanka winogron, sos vinaigrette caesar, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszane warzywa z orzechami włoskimi parmezanem, Sałatka mieszana z jabłkami, marchewką, cukierkowymi orzechami pekan i parmezanem z winegretem Klonowo-musztardowym, oraz Mieszana Sałatka Zielona Z Chipsami Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz ser z rozmarynem. Łyżka 1 Łyżka. na blachę natryskiwaną sprayem do gotowania; rozprowadzić, aby spłaszczyć. Powtórz, aby 16 chipsów, pozwalając 1 cal między każdym.
Piec 6 min. lub do złotego koloru, obracając się po 5 min. Cool on wire rack.
Przykryj 8 talerzy zielenią; wierzch z winogron, orzechów i dressingu.
Podawać z chipsami Parmezanowymi.