Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch
Mieszana Sałatka z buraków z krewnymi pomarańczami, ogolonym koprem włoskim i Ch może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 527 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rukolę, buraki dla niemowląt, grubą sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ogolony koper włoski z krewnymi pomarańczami, Pecorino i granatami, Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczami i Pecorino, oraz Sałatka z ogolonego kopru włoskiego, pomarańczy i kandyzowanych orzechów pekan.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Buraki ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wlać 8 szklanek wody, ocet z czerwonego wina, cukier i 3 łyżki soli. Przykryć pergaminową folią wyłożoną papierem i piec do miękkości, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®